23.8.05

(0) Comments

And we're off!

Annet Smith

Het was wel erg gemakkelijk om een blog op te zetten en toen ik las over de nieuwe Google plugin voor Word (ik heb hem net even hier gedownload), was er geen reden meer om het niet te doen. Ik ga bloggen!
Ik lees zo vaak iets in andere blogs dat me interesseert dat ik een plek nodig heb om alles te verzamelen. En aangezien ik altijd op zoek ben naar een nieuwe uitdaging, leek me een blog wel een goed idee. En tegenwoordig hoor je er niet meer bij als je er niet eentje hebt.
Goed, waar zal deze blog over gaan? Aangezien ik in het onderwijs werk (ict in onderwijs om precies te zijn) zal ik zaken die ik tegenkom en me bijblijven op dit gebied hier plaatsen. Te denken valt aan handige websites, software of nieuws dat mij in mijn werk aangaat. Verder ben ik gek op gadgets en lees verschillende blogs over dit onderwerp. Ik ben een beetje verslaafd wat gadgets betreft en heb een Smartphone (Orange SPV), een Pocket PC (Ipaq 1915, die eigenlijk niet van mij maar van mijn vriend is), een mp3 speler (iRiver H320, met 20 GB harde schijf die ik ook op mijn werk gebruik) en gebruik nu dagelijks mijn mobiele telefoon annex Pocket PC (Qtek S100) om op de hoogte te blijven van (blog-)nieuws via Avantgo en Mobipocket Reader en om spelletjes mee te spelen. En aangezien er elke week wel weer iets nieuws op de markt kom wat ik graag zou willen hebben, valt er genoeg te bloggen.
Mijn favoriete site over gadgets en nieuwe/ bijzondere techniek is wel Gizmodo, maar ook op Boing Boing, Pocket PC Thoughts, MSMobiles (harkerig Engels en een irritante schrijver, maar wel veel nieuws) of Pocket PC Addict kom ik wel eens aardige dingen tegen. Ik ga iedere week een of meerdere artikelen linken die me zijn opgevallen, al was het alleen maar omdat ze grappig of handig zijn of op een andere manier in mijn hoofd zijn blijven hangen.
Ik weet niet of ik bij de grootste groep bloggers zal horen, de groep die enthousiast een blog begint en er dan na 2 maanden weer mee stopt. Ik hoop het niet, maar aangezien ik nu nog vakantie heb (ik zit in mijn 6e week, onderwijs is zo gek nog niet) heb ik genoeg tijd om eraan te werken. Ik reken erop dat ik in weekenden en op sommige avonden ook wel een gaatje kan vinden om iets te bloggen. Ik heb in ieder geval genoeg tijd om op de hoogte te blijven, want ik lees al het laatste nieuws in de trein en bus van en naar mijn werk. Stof genoeg dus!
Stay tuned....
Bookmark and Share
0 Responses to "And we're off!"

Een reactie posten