23.8.05

(0) Comments

Mijn volgende telefoon?

Annet Smith

,


Ik heb mijn Qtek S100 nog maar een halfjaar (inclusief een duur KPN abonnement, helaas), maar het volgende lustobject komt alweer erg dichtbij: de Qtek 9100, ook wel de HTC Wizard genoemd. Op de site van Pocket PC Club Nederland, waar ik al een tijdje lid ben, is een aardige review geplaatst, met plaatjes die mij doen kwijlen. Ik heb dan wel al een soortgelijk apparaat, maar het feit dat deze een uitschuifbaar toetsenbord heeft en het nieuwste besturingssysteem (Windows Mobile 5), maken mij wel erg hongerig. Ik weet dat ik nog een tijdje met mijn S100 zal moeten doen, maar zodra ik het voor mezelf kan verantwoorden dat ik hem toch echt nodig heb (en voldoende geld opzij heb kunnen leggen) is ie van mij!
Bookmark and Share
0 Responses to "Mijn volgende telefoon?"

Een reactie posten