29.8.05

(0) Comments

Sudoku rules!

Annet Smith


Na een dagje lesvoorbereiding heb ik mijn Pocket pc even weer opgepakt om een potje Sudoku te spelen. Sinds kort ben ik lichtelijk verslaafd aan dit puzzelspel en vorige week kwam ik een versie voor Pocket pc tegen in een nieuwsbrief van Clickgamer. Ik heb eerst de trial gedownload, maar kwam er al gauw achter dat ik het wel een erg leuk spelletje vind, dus heb ik net even de registratie-code gekocht (kostte nog geen 10 euro). Zo heb ik nu de beschikking over ongeveer 3 miljoen versies, dus ik kan nog even vooruit. Hoe lang ik verslaafd blijf, weet ik niet. Ik val toch ook nog regelmatig terug op mijn vertrouwde patience (Gamebox Solitaire van PDA Mill) of Mah Jong (Gamebox Asia van PDA Mill) op de Pocket PC. Maar voorlopig: Sudoku Rules!
Bookmark and Share
0 Responses to "Sudoku rules!"

Een reactie posten