18.9.05

(0) Comments

Archos PMA 400

Annet Smith


De PMA 400 van Archos is een apparaat waar ik al een tijdje in geinteresseerd ben. Enkele maanden geleden kwam ik dit apparaat al tegen op Gizmodo en nu las ik er weer iets over in Stuff. Het is een zogenaamde Pocket Media Assistant met touchscreen die op Linux draait en de mogelijkheid heeft om vanalles en nog wat af te spelen zoals MP3, foto's, video (ook opnemen) of spelletjes. Ook is hij te synchroniseren met Outlook, dus je agenda en mail kan er ook op. En als klap op de vuurpijl heeft het ding Wifi, dus e-mailen en browsen op het internet behoort ook nog tot de mogelijkheden. Kortom, een apparaat dat volgens mij alles in huis heeft wat ik zou willen (ik kan er alleen niet mee bellen), maar het prijskaartje (800 euro) doet mij toch even slikken. Helaas ik hij in de paar maanden dat hij te koop is nog niet in prijs gedaald, dus voorlopig zal ik het zonder moeten doen.
Bookmark and Share
0 Responses to "Archos PMA 400"

Een reactie posten