24.9.05

(0) Comments

Ebooks

Annet Smith

, ,

Ik ben al een tijdje geinteresseerd in de mogelijkheden van Ebooks, maar op de een of andere manier komt het niet echt van de grond. Zal wel te maken hebben met voorzichtige uitgevers die bang zijn om hun materiaal te grabbel te gooien. Toch zie ik dat het best kan werken. Zo koop ik af en toe een engelstalig boek via Fictionwise.com, waar je tegen geringe bedragen best leuke boeken kunt kopen in allerlei ebook-formaten, maar erg veel keus wat bekende auteurs betreft is er (nog) niet. Zelf lees ik ebooks meestal in Mobipocket (zie een eerdere post hierover), maar enkele dagen geleden heb ik me geabboneerd op het tijdschrift Pocket PC Magazine in Ebook-formaat en dat kan alleen in Microsoft Reader gelezen worden. Beide programma's werken prima en hebben elk hun eigen (on)mogelijkheden, maar de Microsoft Reader moet geactiveerd worden als ik er beveiligde Ebooks op wil lezen, en dat vind ik een nadeel, temeer omdat de Microsoft site beweert dat mijn Pocket PC een verouderd besturingssysteem heeft, wat absoluut niet waar is! Tja, Microsoft he, daar loop je wel eens tegen een probleempje aan, ook als je je netjes aan hun regeltjes wilt houden. Gelukkig kan ik de ebooks van Pocket PC Magazine ook lezen zonder het programma te activeren.
Bookmark and Share
0 Responses to "Ebooks"

Een reactie posten