18.9.05

(0) Comments

Mijn volgende telefoon, deel 2

Annet Smith

,

Tja, ik dacht dat ik er was met de opvolger van mijn Qtek S100 toen ik enkele weken geleden schreef over de Qtek 9100, maar intussen heeft die een nog leuker broertje, de Qtek 9000, ook wel de HTC Universal of iMate Jasjar genoemd. Prachtig apparaat met een 520 Mhz processor, Windows Mobile 5, Wifi, een heleboel geheugen, 2 (!) camera's (eentje van 1.3 MP voor foto's en een eenvoudigere voor een video gesprek via UMTS), een omklapbaar scherm, zodat je het dicht kan klappen om het te beschermen, maar ook aan de buitenkant kan bedienen als touchscreen, een toetsenbord dat je volgens enkele reviews goed met twee duimen kunt gebruiken en nog een heleboel specificaties die ik hier niet allemaal ga opnoemen. Wil ik dit juweeltje echter aanschaffen dan moet ik bijna 1000 euro neertellen, en dat gaat me nou net te ver voor een nieuw speeltje. (The story of my life, zucht)
Bookmark and Share
0 Responses to "Mijn volgende telefoon, deel 2"

Een reactie posten