Xiron speler bij Blokker

Annet Smith

Ik heb even verbaasd zitten kijken in de folder van de Blokker van deze week naar een Xiron Media Player die ze verkopen. Het lijkt allemaal aardig, hij kan van alles. Mp3, WAV en MPEG4 afspelen, WAV opnemen, foto's maken (3 Megapixel, met 4x digitale zoom), statiefje erbij, ook te gebruiken als webcam, kortom, hij kan alles! Maar toen ik eens op internet verder keek zag ik meteen de grootste handicap: 2 uur batterijduur. Dat is dus niks. Voor 199 euro was het natuurlijk ook al te mooi om waar te zijn...
Bookmark and Share
5 Responses to "Xiron speler bij Blokker"
Anoniem said :
woensdag, 29 november, 2006
Tja wat moet ik daar op zeggen...
Elk voordeel heeft een nadeel, maar ik hoef em niet, veel te veel problemen met xiron.
Anoniem said :
woensdag, 27 juni, 2007
Ik heb 'm gekocht. De handleiding is niet zoals deze moest zijn, warrig! Ben ik nog aan het klooien.
Anoniem said :
donderdag, 18 september, 2008
Heb em gekocht nu in 2008, inderdaad warrige handleiding maar wel voor 59,00 euro, zou er geen 199 voor geven!
Anoniem said :
woensdag, 18 maart, 2009
Ik heb hem ook maar krijg er geen filmpje op!
Anoniem said :
vrijdag, 14 augustus, 2009
ik kreeg een driver mee waar alleen windows 98 werd ondersteund
???
ook ene van bij blokker

Een reactie posten