21.10.05

(0) Comments

Educa conferentie in Berlijn

Annet Smith


Ik heb gisteren te horen gekregen dat ik naar de Educa conferentie in Berlijn mag, die van 30 november t/m 2 december dit jaar plaatsvindt. Ik ga samen met een collega en we hebben ons meteen online geregistreerd op de site van de conferentie.
De conferentie heeft een duidelijke ICT en onderwijs invalshoek en aangezien dat ons werk is, hoop ik er veel inspiratie op te doen en contacten te leggen. Het programma is nu bekend en er komen enkele sprekers van formaat, waaronder ook twee mensen uit Nederland. De lijst staat op de site. Ik ben van plan om, als dat daar mogelijk is, te bloggen over mijn ervaringen. Misschien is het ook mogelijk om wat foto's te maken met mijn pda. We vertrekken op de 3oe november, maar nemen alleen deel aan de conferentie zelf en niet de pre-conferentie, die op die dag plaatsvindt. We hebben een eenvoudig hotel (een soort jeugdherberg) gevonden en de treinreis is ook zo goed als geregeld.
Het toeval wil dat ik twee weken daarna in het weekend ook weer naar Berlijn afreis, dit keer privé met een groep van 14 vrienden. Zo kan ik van tevoren al wat restaurants en kroegen "scouten". Ik heb er zin in!
Bookmark and Share
0 Responses to "Educa conferentie in Berlijn"

Een reactie posten