13.10.05

(0) Comments

Edukast

Annet Smith

Ik zit nu te luisteren naar een zogenaamde Edukast. Dit is een audio fragment (MP3) die is ingesproken door Pierre Gorissen. Hij heeft ook zijn eigen weblog en daar spreekt hij over in zijn Edukast. Alles heeft te maken met ICT in het onderwijs, maar ik moet nog even wennen aan het idee dat ik een kwartier lang naar iemand moet zitten luiteren die iets voorleest met een zacht muziekje op de achtergrond. Hij heeft wel een prettige zachte g. :-)
UPDATE: Ik heb even zitten luisteren, maar de podcast is niet meer dan een voorgelezen versie van de weblog en mijn voorkeur gaat dan toch uit naar lezen.
Wel heb ik twee aardige podcasts gevonden op de site van Brenno de Winter (ict roddels 1 en 2), waarin ook fragmenten van interviews zijn opgenomen. Daar ga ik nog wel een keertje kijken. Ik denk alleen wel dat mijn voorkeur blijft uitgaan naar het lezen van het laatste nieuws.
Bookmark and Share
0 Responses to "Edukast"

Een reactie posten