13.10.05

(0) Comments

Mustek PVR-H160

Annet Smith


Dit prachtige apparaat kwam ik tegen op Gizmodo en ook andere sites hadden het al opgepikt. Ik weet natuurlijk dat er gisteren een iPod Video is gepresenteerd en natuurlijk zal iedereen er wel weer eentje kopen, maar ik hou het toch op wat robuustere aparatuur met een groter scherm, waarbij je ook nog eens meer krijgt voor minder geld en je niet vastzit aan allerlei DRM ellende.
Deze Mustek heeft maar liefst 60 GB harde schijf en kan allerlei zaken afspelen en opnemen. Je kan hem eenvoudig op je tv of dvd speler aansluiten en iets opnemen, wat mij wel erg handig lijkt. Hij werkt ook nog als wekker en je kan je agenda ermee synchroniseren, dus een vrij compleet apparaat lijkt me. En de prijs vind ik dan heel aardig, hij zal ongeveer 499 dollar gaan kosten. Hij komt deze maand op de markt en ik ga zeker op zoek!
Bookmark and Share
0 Responses to "Mustek PVR-H160"

Een reactie posten