11.11.05

(0) Comments

Educatieve games

Annet Smith

,

In de nieuwste Vives las ik een artikel van Margreet vd Berg (waar ik al eerder over blogde) over educatieve games. Aangezien ik altijd probeer om mijn lessen op te leuken met af en toe een spelletje (bijv. iets dat ik in Hot Potatoes heb gemaakt), heb ik meteen haar archief met spellen eens doorgekeken op leuke zaken.
Ik kwam een spel tegen van het JOB dat speciaal voor MBO-cursisten geschreven is en ze spelenderwijs hun rechten en plichten leert. Ik heb er meteen maar even naar gelinkt in de studentenomgeving in Blackboard. Er staan vooral spellen op voor het basisonderwijs en voortgezet onderwijs, maar daarvan is vast ook wel wat voor onze niveau 1/2 leerlingen te gebruiken. Rekenspelletjes of taalspelletjes bijvoorbeeld. Ik ga in ieder geval eens een aantal uitproberen.
Bookmark and Share
0 Responses to "Educatieve games"

Een reactie posten