3.11.05

(0) Comments

Photoshop Elements

Annet Smith


Ik ben gisteren gestart met een korte cursus Photoshop Elements 3.0 op mijn werk. In totaal zijn er vier bijeenkomsten en we leren alle fijne kneepjes van het fotobewerken. Ik zag mezelf hier nog niet in mijn eigen tijd aan beginnen, vandaar dat ik maar een cursus doe. Het programma werkte helaas niet goed, want er was iets mis met de installatie, iets wat wel vaker gebeurt op school, helaas. Zo konden we nog niet aan de slag met de Organizer, maar we hebben al wel wat zitten stoeien met de Editor, waarin je allerlei aardige effecten en filters op je foto's kunt toepassen.
Het programma is erg gebruikersvriendelijk, de knoppen zijn duidelijk en je ziet meteen het effect dat je toepast. We hebben ook al voorzichtig wat met filters gewerkt, maar daar moet je toch echt even langer induiken om een goed resultaat te behalen.
Ik ben eigenlijk gewend aan Paint Shop Pro om mijn foto's te bewerken, maar wellicht dat ik hier ook eens mee aan de slag ga. Het programma kost bijna 90 euro bij de Dynabyte, daar moet ik nog even over nadenken... Volgende week neem ik mijn eigen vakantiefoto's mee.
Bookmark and Share
0 Responses to "Photoshop Elements"

Een reactie posten