27.11.05

(0) Comments

Tots 'n Togs clothing shop simulator

Annet Smith

,


Dit spelletje moest ik wel even zien aangezien ik in de detailhandel richting lesgeef en ik altijd op zoek ben naar aardige ict-toepassingen die ook nog eens leuk zijn. Dit spel komt van Handy Entertainment en is er voor de pocket pc en palm en ik heb net de trial versie geinstalleerd. Normaal hou ik niet zo van sims, maar de reviews die ik las waren dusdanig lovend dat ik wel even wilde kijken wat het is. De screenshots zien er in ieder geval grappig uit, maar wel erg klein allemaal. Je kan met 100 soorten kledingstukken en accessoires spelen, je hebt te maken met voorraadbeheer, maar ook met winkeldieven en zelfs motten die je het leven zuur maken. Klanten staan echt in de rij voor de kassa en je moet nadenken over je personeel, de inrichting van je winkel en je marketing. Kortom, precies wat mijn leerlingen allemaal moeten leren. Nu ga ik er eerst eens een poosje mee spelen...
UPDATE: Na een poosje ermee gepield te hebben moet ik zeggen dat het wel aardig is, maar toch lastiger dan ik dacht. Mijn virtuele winkel is na 5 van de 7 dagen die ik in de demo kreeg al zo goed als falliet. Ik moet toch eens meer letten op de tutorial hints. En als ik nou een cheat had om wat meer geld te krijgen....
Bookmark and Share
0 Responses to "Tots 'n Togs clothing shop simulator"

Een reactie posten