27.11.05

(0) Comments

Trust notebook kit

Annet Smith


Vandaag heb ik bij de Kijkshop de Trust notebook kit gekocht. Vorige week stond hij in de folder en wat me met name aansprak was de Wifi hotspot finder die erbij zit (links op het plaatje). Als ik een draadloos netwerk zoek moet ik normaal gesproken eerst mijn sd-kaartje uit mijn pda halen, dan de sdio wifi kaart erin stoppen en dan kan ik pas zien of er uberhaupt iets is. Met dit handige dingetje druk je een keer op de knop en kun je aan de kleur van het lampje zien of er een netwerk is. Rood voor niet beschikbaar, oranje voor een zwak signaal en groen voor een goed signaal. Helaas vermeldt het ding niet of het om een beveiligd netwerk gaat en het type netwerk.
In de kit zit verder nog een optische notebook muis (meteen in gebruik genomen door mijn vriend) een headsetje met microfoon (ga ik op school gebruiken) en een usb-lampje met een houdertje waarmee je hem ergens aan vast kunt klemmen (heb ik op dit moment nog geen bestemming voor, maar is wel geinig). En dat alles in een handig lichtgewicht mapje dat je dicht kunt ritsen. Kosten: 29,99, dus daar hoefde ik niet lang over na te denken. De muis alleen is los te koop voor 19,95, dus dan is de hele set niet duur.
Bookmark and Share
0 Responses to "Trust notebook kit"

Een reactie posten