11.12.05

(0) Comments

Hot Potatoes op een pocket pc

Annet Smith

,

Aangezien ik veel ervaring heb met Hot Potatoes en er altijd veel leuke reacties op krijg van mijn leerlingen was ik aangenaam verrast toen ik deze website van TechDis tegenkwam waarop wordt opgesomd hoe je de gemaakte pagina's ook op een pocket pc zou kunnen laten werken. Het is onderdeel van een project waarbij gekeken wordt of pda's een veel duurdere laptop zouden kunnen vervangen.
Ze maakten voor het onderzoekje gebruik van 10 Ipaqs 2210, vergelijkbaar met de pda die ik heb. De problemen waar men met de HotPot bestanden tegenaan liep waren de veel minder uitgebreide browsermogelijkheden die er op de pda zitten, zodat de vrij ingewikkelde javascripts van de hotpot bestanden niet gingen werken. Ze losten dit grotendeels op door een oudere versie van Hot Potatoes te gebruiken, maar daarbij was de feedback nog niet zichtbaar. Ook werden er verschillende resultaten geboekt met de verschillende onderdelen van Hot Potatoes en niet alle soorten oefeningen werkten goed. Uiteindelijk hebben ze met enkele Hot Potatoes onderdelen aardige resultaten geboekt.
Er is ook nog een kleine demonstratievideo te zien op de site en al met al is het een leuk idee om ook met Hot Potatoes te kunnen werken op een klein scherm. Die laptop kan binnenkort helemaal verdwijnen.
Bookmark and Share
0 Responses to "Hot Potatoes op een pocket pc"

Een reactie posten