9.12.05

(0) Comments

Nog een ict in onderwijs blogger

Annet Smith

Ik kwam via de startpagina startlog.nl (waar ik me meteen maar even voor heb aangemeld) op de blog van Sybilla Poortman, inter-net-viewer.nl. Vanuit haar achtergrond bij de Fontys Hogescholen blogt zij o.a. over haar ervaringen met en ideeen over het gebruik van social software. Hierover haalt zij een interessant lijstje aan waarin punten staan opgesomd die ervoor zouden kunnen zorgen dat je tijd genoeg hebt om te bloggen. Als je ergens ja op antwoord zou je voldoende tijd moeten hebben. Ik kan bij meerdere vragen ja antwoorden, vandaar dat ik ook de tijd kan vinden voor mijn blog, maar evengoed moet ik zeggen dat het af en toe wel moeite kost om een gaatje te vinden, want ik wil wel bij ieder onderwerp even wat achtergrond informatie opzoeken en de juiste links vinden. Ik probeer wel regelmatig te schrijven, maar soms heb ik zoveel informatie dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Ik heb nu bijvoorbeeld nog een heleboel leuke dingen liggen van Educa, met name allerlei cd-tjes en folders waar ik nog eens naar moet kijken, maar ik vind eenvoudigweg de tijd niet om er eens goed voor te gaan zitten.
Bookmark and Share
0 Responses to "Nog een ict in onderwijs blogger"

Een reactie posten