CES in Las Vegas

Annet Smith

,


Na al het feestgedruis heb ik weer de rust gevonden om wat te schrijven. En wel over de CES (Consumer Electronics Show, schrik niet van het muziekje) in Las Vegas die net van start is gegaan. Dit is nou een beurs waar ik ook nog wel eens naartoe zou willen. Ieder jaar komen er allerlei fabrikanten bij elkaar die er de nieuwste snufjes op elektronica gebied voor consumenten presenteren. En alle journalisten die iets met gadgets hebben zijn er dan ook te vinden (bijvoorbeeld van het NRC).
Er zijn al vele grote primeurs geweest tijdens vorige shows. Zo heeft Bill Gates er de X-box onthult en het smartphone besturingssysteem en Apple was er in 2001 met de Ipod. Nu ook al zijn er weer enkele interessante aankondigingen te verwachten, maar ze lijken nog niet zo baanbrekend als de hiervoor genoemde zaken. Zo is er de mediaplayer van Samsung die wel eens een Ipod Nano killer zou kunnen worden. Of wat dacht je van de nieuwste digitale camera van Kodak die maar liefst twee 5 MP lenzen heeft en ook nog eens draadloos foto's kan versturen. Er wordt ook gespeculeerd over een aardig nieuw speeltje van iRiver waarmee je naast foto's en video bekijken ook spelletjes kunt spelen.
De komende dagen verwacht ik nog veel meer aardige dingen in de verschillende blogs tegen te komen en ik hou het nauwlettend in de gaten.
Bookmark and Share
0 Responses to "CES in Las Vegas"

Een reactie posten