21.1.06

(0) Comments

Chinese PMP JXD900

Annet Smith


Volgens Gadgetzone.nl komt er binnenkort een nieuwe PMP op de Nederlandse markt, die van chinese makelij is. Deze JXD900 (what's in a name) heeft allerlei aardige features:
" een 3,6 inch TFT lcd-display, 512MB flash-geheugen, een SD-kaartslot (maximaal 1GB), ingebouwde stereospeakers, FM-radio, TV in- en output, games (Snake en Tetris) en voice-recorder. Het apparaat heeft een batterij die volgens de fabrikant goed is voor een speelduur van 8 uur. Naast audio (mp3, wav, wma) en video (asf, mpeg-4) kan de JXD900 ook foto's (jpeg) tonen. Verder is er nog een kalender, TXT-viewer en de mogelijkheid om video op te nemen via een line-in. De afmetingen van het apparaatje zijn 80 x 100 x 20 mm en het gewicht is 173 gram."

Lekker klein dus, en veel mogelijkheden, alleen jammer van de kleine opslagcapaciteit. Gadgetzone belooft nog een uitgebreidere review, dus dat hou ik in de gaten. De prijs zal rond de 200 euro liggen, wat natuurlijk helemaal niet slecht is. Als je er nog 50 bijlegt krijg je er zelfs een 1GB SD kaartje bij. Waar je hem zou kunnen kopen staat er helaas niet bij, maar even zoeken op jxd900 in Google levert meteen al wat hits op, en hij is al verkrijgbaar via RHISC.
Ik heb al een Archos AV500, wat een PMP is van een heel andere orde, maar ik kan me voorstellen dat veel mensen dit nieuwe apparaatje erg interessant zullen vinden.
UPDATE 26 januari: de aangekondigde review is intussen op Gadgetzone.nl verschenen.
Bookmark and Share
0 Responses to "Chinese PMP JXD900"

Een reactie posten