21.1.06

(0) Comments

MP3 speler te koop

Annet Smith


Ik heb gisteren mijn oude (nou ja, anderhalf jaar is eigenlijk nog jong) MP3 speler, de iRiver H320 op Marktplaats te koop gezet. Meteen werd erop geboden en de laatste stand is 140 euro.
Ik heb alle data eraf gehaald en vervolgens nog eens de nieuwste firmware erop gezet. Naast MP3 kan het apparaat daardoor ook videobestanden afspelen. In het verleden heb ik dit al eens geprobeerd , maar daar ben ik eigenlijk nooit goed uitgekomen. Ik heb toen een kort fragment van tv erop weten te zetten, maar dat was zo'n ingewikkeld proces dat ik er geen zin meer in had. Bovendien is het scherm van de h320 zo klein dat het echt turen wordt bij het kijken naar de beelden. Intussen staat er veel meer over dit onderwerp op allerlei forums, dus waarschijnlijk zou het me nu wel lukken. Maar ik geef nu de voorkeur aan mijn Archos AV500 met een groter scherm, eenvoudige manier van video afspelen, grotere harde schijf en opnamemogelijkheid.
Bookmark and Share
0 Responses to "MP3 speler te koop"

Een reactie posten