Multimediale lantaarnpalen

Annet Smith

,


In Zoetermeer gaan ze meerdere multimeriale lantaarnpalen neerzetten , met bovenaan een lcd- scherm waarop advertenties worden getoond en onderaan kun je op internet surfen. Ook zit er een Wifi hotspot in, zodat je rond de paal ook met je laptop of pocket pc kunt internetten. Gadgetzone bericht verder:
"In eerste instantie gaat het vooral om informatie over het openbaar vervoer, nieuws, weer, verkeer en de gemeente Zoetermeer. Tijdens de proef zullen echter snel meer services, zoals informatie over uitgaansmogelijkheden, evenementen en lokale aanbiedingen, beschikbaar komen. Daarnaast is Streetlight in de toekomst te gebruiken voor oplossingen in de openbare infrastructuur waarbij snelle breedbandverbindingen noodzakelijk zijn, zoals het aansluiten van beveiligingcamera's en stoplichten."
Leuk idee, mooie vormgeving ook, maar ik vraag me af hoe lang dit ding heel blijft. Of hoelang het duurt voordat op het scherm de "blue screen of death" wordt getoond, omdat er iets met Windows misgaat...
Bookmark and Share
0 Responses to "Multimediale lantaarnpalen"

Een reactie posten