11.4.06

(0) Comments

Aankomst in Veldhoven

Annet Smith


Na een vlotte trein- en busreis ben ik al in Veldhoven aangekomen voor de conferentie "Bits, Brains en Games". Willem Karssenberg liep ook net langs, en er zullen nog wel meer bekende gezichten voorbij komen vanavond.
Ik dacht even op mijn kamer de draadloze verbinding hier te gebruiken, maar die is ongelofelijk duur (€4,50 per half uur of €9 per 2 uur), dus ik ben nu maar even in de internetcorner gaan zitten, waar ik vanaf mijn kamer ook vlakbij zit. Zo kan ik af en toe even achter 1 van de 4 pc's kruipen. Het is nu nog lekker rustig, dus geen probleem, maar evengoed is het netwerk hier ontzettend traaaaag. Ik moest bijna 5 minuten wachten voordat ik het scherm geopend kreeg waarin ik dit kan typen. Da's wel even wennen als je thuis en op je werk andere snelheden hebt.
Ik ben van plan om regelmatig even tussendoor iets te schrijven over de presentaties die ik volg en maak ook foto's. Ik heb net even een plaatje gemaakt van de prachtige binnenplaats van dit voormalige klooster, met klokketoren en groot glas-in-lood raam. Ik ben helaas vergeten om het snoertje van mijn digitale camera mee te nemen, maar ik zie hier toch al nergens een usb-gat waar ik dat in zou kunnen steken, dus de foto's zal ik later nog wel toevoegen.
Wordt vervolgd...
Bookmark and Share
0 Responses to "Aankomst in Veldhoven"

Een reactie posten