25.4.06

(0) Comments

Eerste opname met de Olympus VN-120

Annet Smith


Ik heb een stukje ingesproken op mijn nieuwe memorecorder en wilde dit hier plaatsen, maar ik kan geen mogelijkheid vinden om het bestand rechtstreeks in het weblog te plaatsen. Daarom een linkje naar het WAV-bestand dat ik heb opgenomen. Het stukje duurt net iets meer dan 2 minuten en is dan 1,4 MB groot, wat ik best aardig vind. Helaas zijn de scherpere klanken niet zo fraai, maar verder ben ik best tevreden over het resultaat. In ieder geval is het goed genoeg voor een podcast experimentje met mijn klas. Ik had het WAV bestand ook nog omgezet naar MP3 met behulp van Music Match Jukebox, maar dat leverde een nog groter bestand van ruim 2MB op, dus kleiner kan ik het voorlopig niet maken, maar dat leek me hier ook niet zo nodig. Als ik eenmaal iets ga doen met beelden erbij is het misschien de moeite waard om nog eens naar bestandsgrootte te kijken. Het plaatje heb ik trouwens deze keer zelf in elkaar geknutseld.
Bookmark and Share
0 Responses to "Eerste opname met de Olympus VN-120"

Een reactie posten