22.4.06

(2) Comments

Grote verhuizing

Annet Smith

Ik ben vanochtend begonnen met het verhuizen van alle posts van deze weblog naar mijn nieuwe domein www.gadgetsenonderwijs.nl. Het is wel even een klus, want ik heb nog nergens een eenvoudige manier kunnen vinden om dat te doen. Kopieren en plakken van de HTML lijkt de enige mogelijkheid. De antidatering zorgt er dan voor dat ik alles weer op de oude plek terug kan zetten, maar mijn commentaren ben ik dan helaas wel kwijt. Ik ben nog wel even bezig (ben nu bij november vorig jaar), maar daarna wil ik dus verder publiceren op mijn nieuwe plek. Als het zover is geef ik een seintje.
Bookmark and Share
2 Responses to "Grote verhuizing"
zaterdag, 22 april, 2006
Volgens mij moet je de RSS feed ook een pad vertellen naar je domein. Is ook slimmer om hem daar te hebben. Zal ik het je maandag laten zien?
Annet said :
zondag, 23 april, 2006
Graag!

Een reactie posten