12.4.06

(0) Comments

Het einde van de eerste ronde workshops

Annet Smith

Ik heb de eerst 4 rondes met workshops overleefd en het diner staat zometeen te wachten. Er zaten interessante en minder interessante zaken tussen, maar ik wil eerst voor mezelf mijn aantekeningen op mijn Qtek verder verwerken voordat ik er hier uitgebreid op inga. Wel had ik nog een leuk moment toen ik tijdens de presentatie van Bizzkidz zat te bloggen en men mij in eerste instantie wat verwijtend benaderde, dat men het toch ongepast vond dat ik tijdens de presentatie iets zat te typen. Men dacht dat ik zat te chatten. Toen ik eenmaal had aangegeven dat ik "multitasking" ben en dat ik een live blog aan het schrijven was, kon het wel. Men had zelfs nog nooit van Blogger gehoord! Er is dus nog een lange weg te gaan voordat we als onderwijsmensen (of uitgeversmensen in dit geval) deze tools voor onszelf zullen gaan gebruiken...
De internetcorner van het hotel is Out of order, maar gelukkig staan er hier ook nog enkele pc's centraal, zodat ik nog een keer kan inloggen. Ik ga nu nog even kijken op de live blog van Pierre Gorissen en Willem Karssenberg.
Bookmark and Share
0 Responses to "Het einde van de eerste ronde workshops"

Een reactie posten