20.4.06

(0) Comments

Nieuwe URL

Annet Smith

Ik heb afgelopen weekend de URL www.gadgetsenonderwijs.nl geregistreerd. Ik ben van plan om op korte termijn deze weblog daarheen te verhuizen. Je kunt namelijk achter de schermen in Blogger aangeven of je je blog via ftp wilt publiceren naar een andere domein. Dat betekent dan waarschijnlijk dat deze URL (gadgetsenonderwijs.blogspot.com) niet meer zal werken. Hoe het precies zal gaan weet ik niet, ik heb het nog niet eerder uitgeprobeerd.
Ik ben wel bang dat alle links naar deze pagina's straks niet meer zullen werken, wat natuurlijk erg jammer is, vooral omdat het lezers oplevert en omdat anderen in hun weblogs dan niet werkende links zullen hebben. Wat ik ook zou kunnen doen is dit allemaal laten staan en vervolgens opnieuw te beginnen op mijn eigen domein door een nieuwe weblog in Blogger aan te maken. Dan kan in ieder geval iedereen hier nog terecht en werken de oudere links ook nog. Ik ben er dus nog niet uit. Elk advies is welkom!
Bookmark and Share
0 Responses to "Nieuwe URL"

Een reactie posten