24.4.06

(0) Comments

RSS feed aangepast

Annet Smith

In mijn "oude" weblog had ik een verwijzing gezet naar mijn RSS feeds, die helaas niet correct blijken te zijn. Na een tip van Willem Karssenberg vanmorgen (bedankt!) heb ik de feed in Blogger op het volgende adres gezet:
www.gadgetsenonderwijs.nl/atom.xml. De Feedburner feed heb ik intussen ook daarnaar kunnen laten verwijzen.
Helaas is het me nog niet gelukt om de RSS feed daadwerkelijk daar te publiceren, ik kijk alleen maar tegen een ronddraaiend plaatje aan en de status van gepubliceerde files blijft op 0% steken. Het is schijnbaar erg druk bij Blogger. Ik probeer het later vandaag of morgenochtend nog een keer. Ik heb daarom een oudere versie van het atom.xml bestand even in de juiste map op mijn server gezet, dus die zou wel al moeten werken.
Bookmark and Share
0 Responses to "RSS feed aangepast"

Een reactie posten