21.5.06

(0) Comments

Usersmanualguide.com

Annet Smith


Al enkele weken geleden kwam ik een link tegen naar Usersmanualguide.com, maar nu pas heb ik er even kunnen rondkijken. De makers van deze site hebben, zoals de naam al doet vermoeden, een grote hoeveelheid handleidingen online gezet van de meest uiteenlopende apparaten. Huishoudelijke spullen zoals wasmachines, koelkasten en strijkijzers, maar vooral veel audio en video apparatuur. Ook voor een van mijn mobieltjes kon ik er een handleiding vinden. De site heeft handleidingen voor de volgende merken: Panasonic, Sharp, Casio, Yamaha, Funai, Icom, Philips (met een enorme lijst handleidingen!), Motorola en Samsung.
Er staat verder niks op de site, niet wie de makers zijn en ook niet of de lijst verder wordt aangevuld, maar daar ga ik wel van uit. Toch wel erg handig als je een apparaat hebt en de handleiding niet kunt vinden.
Bookmark and Share
0 Responses to "Usersmanualguide.com"

Een reactie posten