15.6.06

(0) Comments

Nieuwe versie Mobipocket Reader

Annet SmithAl jaren maak ik gebruik van de Mobipocket reader voor op mijn pocket pc en vandaag heb ik daarvan de nieuwste versie van de Desktop Reader (5.2, built 547) geinstalleerd. Het is een versie met een verbeterde interface en meer mogelijkheden.
Het programma geeft je de mogelijkheid om RSS-feeds toe te voegen, die automatisch gesynchroniseerd worden met je pocket pc. Zo heb ik altijd het laatste nieuws bij me als ik in de trein of bus zit. Ik heb een aardige lijst met feeds, waarvan de meeste eenvoudig te vinden zijn in de uitgebreide Rss e-News store van het programma. Je kunt er ook voor kiezen om de berichten uit de feeds op je desktop te lezen en het programma houdt voor je bij wat je wel en niet hebt gelezen.
Je kunt er naast feeds ook e-books mee lezen, die je via het programma zlef of bijvoorbeeld via Fictionwise, waar ik meestal mijn aankopen doe, kunt aanschaffen. En daarnaast kun je Office, pdf, txt en html documenten importeren en zo ook op je pda lezen. Ik ben er al jaren heel tevreden mee en wat daarbij nog wel het mooiste is: het is gratis!
Bookmark and Share
0 Responses to "Nieuwe versie Mobipocket Reader"

Een reactie posten