15.6.06

(2) Comments

Radiostilte

Annet Smith

Na mijn korte reisje naar Londen heb ik even een paar weken "radiostilte" op mijn weblog gehad. Niet omdat ik ziek was ofzo, maar ik wilde gewoon eens kijken of de behoefte om er iets op te zetten zou blijven. Ik ben nu zo'n driekwart jaar bezig en af en toe voel ik me bijna schuldig als ik niet regelmatig iets schrijf. Dat is natuurlijk onzin, want ik ben zelf de baas. Toch weet ik dat mijn weblog ook door enkele collega's trouw wordt gelezen en dan heb ik zoiets van: ik wil mijn lezers niet teleurstellen.
Ik ben deze weblog in eerste instantie gestart omdat ik geheugensteuntjes voor mezelf wilde vastleggen, maar ook anderen daarvan op de hoogte wilde stellen. Wat heb ik waar gelezen, wat moet ik nog een keer bekijken, waar stond dat ook alweer. Wat ik heb gemerkt is dat het maken van een eenvoudig stukje toch veel meer tijd kost dan ik van tevoren had ingeschat. Ik ben dan misschien ook wel een perfectionist, maar als ik iets schrijf wil ik ook meteen alle links goed hebben en probeer ik een korte uitleg te geven van een onderwerp, iets wat je niet hoeft te doen als je bijvoorbeeld even een link onder je favorieten zet. Langzamerhand is mijn weblog niet meer alleen voor mezelf gebleven, maar verwijs ik er mijn collega's naar als ik iets heb gezien wat ook voor hen interessant kan zijn. En ik plaats mijn verslagen van conferenties als Educa en Veldhoven ook hier, dan hoef ik het niet meer rond te mailen en is het ook voor andere geinteresseerden te vinden.
Ik ga de frequentie van posts hier wel wat aanpassen. Als je het gevoel krijgt dat je iedere week enkele dingen moet plaatsen, dan is het niet meer leuk. Ik wil vooral voor mezelf een opsomming van interessante dingen maken. Als anderen dat ook leuk vinden om te lezen is dat prima, maar dat is niet mijn doel. Ik hoop wel dat er af en toe nog mensen zullen reageren, want ik merk wel dat dat erg stimulerend werkt! Dus als je wilt blijven lezen, prima, maar verwacht de komende tijd geen grote aantallen berichten.
Bookmark and Share
2 Responses to "Radiostilte"
donderdag, 15 juni, 2006
@Annet
Ik hoop dat mijn reactie je de nodige stimulans geeeft om door te gaan! Kom op Annet, je hebt niet voor niks dat mooie domein geregistreerd...
En ook nu weer haal ik bij jou een paar leuke dingen weg die ik zelf nog niet was tegengekomen. Ik hoop dus echt dat doorpakt, al is het maar een paar keeer per week.
Annet said :
vrijdag, 16 juni, 2006
Bedankt voor je hart onder de riem, Willem. Ik ben zeker niet van plan te stoppen, alleen af en toe wat minder posten. Dus, laat de feed gerust bij je favorieten staan!

Een reactie posten