Prachtig Schotland

Annet Smith

Na ruim twee weken Schotland is het nu tijd om de foto's door te nemen en te optimaliseren. Ik las in de laatste PCM dat aan het gratis programma Picasa van Google (een foto origaniseer- en bewerkingsprogramma) een mogelijkheid was toegevoegd om een gratis Web Album met mijn Gmail account aan te maken. Op de nederlandstalige pagina's over Picasa vond ik hier echter niks over, maar in het engels was het wel allemaal te vinden. Ik heb het programma geinstalleerd en vervolgens mijn harde schijven laten scannen op foto en ander beeldmateriaal. Daar was hij wel even zoet mee...
Vanuit Picasa kan ik nu eenvoudig mijn foto's naar een Web Album dat ik kon aanmaken uploaden. Dat heb ik met een kleine selectie van 54 foto's maar eens uitgetest en je kunt het album hier vinden. Heb je meteen een indruk van hoe geweldig mooi het in Schotland is als je het weer een beetje mee hebt. Posted by Picasa
Bookmark and Share
2 Responses to "Prachtig Schotland"
Elke said :
woensdag, 09 augustus, 2006
De Picasa slideshow is mooier dan die van Flickr, want groter.
Zijn er meer voordelen die ik niet meteen zie?
Annet said :
donderdag, 24 augustus, 2006
Ik heb weinig ervaring met Flickr, dus over andere voordelen kan ik weinig zeggen. Wel weet ik dat de integratie van een Web Album met Picasa meer mogelijkheden biedt omdat je met dat programma je foto's ook kunt bewerken.

Een reactie posten