9.10.06

(3) Comments

Gabcast testbericht

Annet Smith

Via een online presentatie van Pierre Gorissen over Social software in het onderwijs kwam ik bij Gabcast terecht, waar je vrij eenvoudig via je telefoon een audiobericht kunt opnemen en publiceren in je weblog. Ik heb helaas nog niet de juiste instellingen gevonden om het hier rechtstreeks in te krijgen, maar door het kopieren van wat html-code op de Gabcast-site kwam ik tot onderstaand resultaat. Erg grappig!
UPDATE: intussen heb ik ook de juiste instellingen voor het rechtstreeks publiceren naar hier gevonden, dus vanaf nu kan ik zomaar iedereen interviewen en het gesprek meteen publiceren.
Gabcast! Gadgets en onderwijs #2

Bookmark and Share
3 Responses to "Gabcast testbericht"
Pierre said :
dinsdag, 10 oktober, 2006
Ik vind test 2 en 3 (in Gabcast #3 en #4) een ook mooi. Je kunt er aan horen dat je steeds meer begint te balen dat het posten nog niet werkt.
Is het niet gewoon een kwestie van het kiezen van "Blogger" als blog, username, password en blog-id toevoegen?
Annet said :
woensdag, 11 oktober, 2006
Ja, Ik heb het inderdaad nu aan de praat gekregen. Ik was achteraf bezig geweest met "finetunen" van de instellingen, mar dat bleek helemaal niet nodig te zijn. Het lukten me eerst niet omdat ik dacht dat er nog ergens iets zou moeten staan over mijn domein (www.gadgetsenonderwijs.nl), wat overbodig bleek te zijn.
Ik denk dat ik hiermee helemaal de blits ga maken bij mijn eerstvolgende presentatie! :-)
Erik said :
vrijdag, 04 juli, 2008
Er is nu ook een Nederlandstalig alternatief voor Gabcast, Mcast.fm. De website http://www.mcast.fm

Een reactie posten