14.11.06

(0) Comments

Aankomst in Utrecht

Annet Smith
Ik ben zojuist aangekomen op de Surfdagen in Utrecht en loop wat verloren over de informatiemarkt, waar net de luch geserveerd wordt. Ik zit aan een Easykiosk te werken, een simpele opstelling van een toetsenbord met een scherm, waar je even snel wat in kan tikken. Gelukkig is het er nog niet zo druk, zal straks na de eerst workshops en de keynote wel anders zijn.
Ik ga eerst eens kijken wat er qua wifi verbinding mogelijk is en misschien lukt het me dan om ook tijdens een workshop live te bloggen. Ik zag de posters van KPN wel in de hal hangen, maar weet van anderen die hier al eerder vandaan wilden bloggen, dat er wel aardig voor betaald moet worden en dat wil ik niet. Ik speur eerst eens even met mijn wifi detector waar het beste signaal zit.
Bookmark and Share
0 Responses to "Aankomst in Utrecht"

Een reactie posten