12.11.06

(0) Comments

Bugs in Blogger of IE7?

Annet Smith

Na aan al mijn berichten een labeltje (of 2, 3) te hebben gehangen, wat een aardige klus was, kom ik er nu achter dat de plaatjes uit oudere posts (van voor de migratie naar een ander adres) niet worden getoond in mijn browser (IE7). Het is een bizar probleem, want als ik een bericht edit zie ik het plaatje wel gewoon. Kijk ik daarna nog een keer naar het bericht dan staat het plaatje er ineens ook weer. Erg vreemd allemaal.
In een discussiegroep van Google over plaatjes in Blogger kom ik wel allerlei berichten tegen over problemen met het uploaden van plaatjes, iets waar ik ook al vaker tegenaan was gelopen. Wat onder andere wordt aangeraden is Firefox gebruiken, maar uit andere berichten blijkt dan weer dat dat ook niet altijd werkt. Toch denk ik dat mijn probleem eerder een IE7 probleem is. Ik publiceer niets opnieuw en krijg toch uiteindelijk het plaatje wel weer te zien. Daarvoor klik in in het overzicht van alle berichten eerst op View (zie dan het plaatje niet), daarna op Edit (zie dan het plaatje wel), dan ga ik terug en klik ik weer op View (en zie het plaatje weer wel). Zhiet mij maar lek...
Het blijft een vreemd probleem waar ik zo niet 1,2,3 een oplossing voor weet, maar uiteindelijk zie ik mijn plaatjes wel en hoop dat dat dan ook voor anderen geldt.
Bookmark and Share
0 Responses to "Bugs in Blogger of IE7?"

Een reactie posten