15.11.06

(2) Comments

Effe lunche

Annet Smith


Ik heb net een stand-up comedian, weer een keynote, twee sessies en een lunch achter de rug en heb me niet verveeld. Ik zal nog dieper op alles ingaan, ik heb alles in zitten tikken op mijn pda en dat ga ik dan natuurlijk niet over zitten tikken. Ik heb besloten om geen wifi aan te schaffen, dus dat komt vandaag en morgen thuis dan wel. Willem Karssenberg en Pierre Gorissen zitten wel veel live te bloggen, maar ik heb er het geld even niet voor over.
Enkele gedachten alvast:
- keynote van Diana Oblinger goed, wel weer hetzelfde verhaal dat Prensky en Wim Veen ook al langer verkondigen.
- workshop 1 over de digitale jongeren in het onderwijs was daarna teleurstellend, met teveel cijfertjes en te weinig concrete tips.
- sessie 3 was aardig, lekker zitten stoeien met streaming video op de SurfNet server
- lunch erg lekker!
Bookmark and Share
2 Responses to "Effe lunche"
vrijdag, 17 november, 2006
Hoi Annet,

Jammer dat je de instructies voor de EduRoam guest accounts gemist hebt. Je kon tijdens de onderwijsdagen gratis van deze wireless connectiviteit van SURFnet gebruik maken. Volgende keer moeten we duidelijk meer reclame maken!

Groeten,

- Stephan
Annet said :
zondag, 19 november, 2006
Inderdaad, dat was erg handig geweest. Jammer dat ik het nu pas hoor, meer reclame lijkt me zeker een goed idee. Op de Surf-site bijvoorbeeld?

Een reactie posten