30.11.06

(0) Comments

Kensington FM transmitter

Annet Smith


Omdat we in onze nieuwe auto een radio zonder MP3 afspeelmogelijkheid hebben, hebben we een handige gadget gekocht om toch naar onze enorme MP3 collectie te kunnen luisteren, namelijk de Kensington FM transmitter. Het principe is heel eenvoudig: plug het apparaat in de koptelefoonaansluiting van MP3 speler, stop de FM Transmitter in je sigarettenaansteker en het signaal wordt via een FM-frequentie uitgezonden. Op je radio zoek je de frequentie op en je hebt muziek.

Het apparaatje kostte nog net geen 50 euro en daarvoor krijg je een heel behoorlijk geluid. Helaas is het nog niet helemaal storingvrij (bij zachte muziek hoor je een klein beetje storend geluid). Volgens de site van PDAshop waar we hem kochten zou dit niet moeten kunnen:
"Kensington onderscheidt zich door het gebruik van de ClearFM technologie in al haar FM Transmitters, die de puurheid van het geluid verbeteren en een helder, duidelijk en ruisvrij geluid opleveren. " (Nog) niet dus.
We gaan hem in het weekend nog even wat finetunen als dat mogelijk is. Je kunt op het apparaat nog enkele voorkeursfrequenties invoeren, wat we nog niet hebben uitgeprobeerd. Toch zeker geen slechte koop.
Bookmark and Share
0 Responses to "Kensington FM transmitter"

Een reactie posten