12.11.06

(2) Comments

Mijn nieuwe telefoon

Annet Smith

,


Alweer bijna twee jaar geleden heb ik mijn vertrouwde Qtek S100 met een KPN abonnement aangeschaft en zo langzaamaan wordt het weer tijd voor een opvolger. Ik denk die gevonden te hebben in de MDA Compact III van T-Mobile. Het is een Artemis toestel van hTC met een T-Mobile stempel erop.

Hoewel ik niet zo'n fan ben van gelockte toestellen (ik kan er alleen maar een sim-kaart van T-Mobile instoppen), is er toch wel een goede abonnement/internet (web-and-walk) combinatie waardoor het toestel erg aantrekkelijk wordt. En er is vast wel weer ergens iets te vinden waarmee je softwarematig de simlock kan verwijderen...

Toegevoegde waarde t.o.v. mijn Qtek S100 is dat deze GPS, WiFi, micro-SD kaartje van 1GB, meer geheugen, Windows Mobile 5 en een 2MP camera heeft . Hij is ietsje langer, maar daarvoor weer ietsje dunner en ik kan er gewoon weer al mijn vertrouwde Pocket PC software en mijn losse bluetooth toetsenbord erbij gebruiken.

Verbazingwekkend vind ik trouwens nog dat mijn oude telefoon nieuw nog steeds 539 euro bij pdashop.nl) moet kosten! En dat voor een toestel dat alweer 2 jaar op de markt is en waarvoor intussen al veel betere alternatieven te vinden zijn. Ik zal eens kijken waarvoor ik hem op Marktplaats ga zetten...

Bookmark and Share
2 Responses to "Mijn nieuwe telefoon"
Anoniem said :
donderdag, 31 mei, 2007
hallo Annet,

ik heb ook onlangs dezelfe foon gekocht met simlock van Tmobile.
Ik ben naarstig opzoek naar een manier om goedkoop je tel te unlocken.
er zijn van die sites die een proggie aanbieden voor 2,60 euro maar of die je tel heel laten?
Heb jij al wat gevonden?

groetjes
MArcel

1mcmlxvi@web.nl
Annet said :
zondag, 03 juni, 2007
Ik heb een Engelse site gebruikt die op verschillende forums (o.a. Modaco.com) wordt aangeraden. Helaas kost het unlocken daar wel rond de 28 euro, maar ik vond het de moeite waard om te proberen en kon ook geen andere vinden waar mensen ervaring mee hadden op dat moment. Het lukte daarmee vrij gemakkelijk in 1 keer. De site is:
http://www.imei-check.co.uk/

Een reactie posten