12.11.06

(0) Comments

Toch geen startlog krant

Annet Smith

Ik kreeg onderstaand bericht deze week over de startlog krant waar ik al eens eerder iets over blogde. De krant die ze wilden gaan uitgeven komt er toch niet.

"Begin dit jaar hebben we aangekondigd een weblog krant te gaan lanceren. Zoals het er nu naar uitziet zal deze krant helaas niet verschijnen. De belangrijkste reden is dat we de financiering niet rond krijgen.
Er is veel tijd gaan zitten in het kranten avontuur, waardoor we minder aandacht hadden voor de ontwikkeling van de site. Sinds anderhalve maand is de focus weer terug bij startlog.nl; de andere bron van informatie.
Weblogs geven een andere kijk op de wereld. Startlog wil deze 'andere kijk' voor iedereen toegankelijker maken door weblogs duidelijk te rubriceren naar interessegebied en door de laatste rss feeds per weblog én per rubriek helder te presenteren.
We hebben de site een upgrade gegeven; een zoekfunctie is toegevoegd, elke weblog heeft een tussenpagina met de laatste rss feeds en de layout is iets aangepast.
Om de startpagina voor weblogs nog aantrekkelijker te maken voor webloggers én lezers hebben we een aantal diensten ontwikkeld. Hierover zullen we je binnenkort berichten. We hopen dat jullie ons enthousiasme voor Startlog zullen (blijven) delen."

Ik wacht die nieuwe diensten maar even af.
Bookmark and Share
0 Responses to "Toch geen startlog krant"

Een reactie posten