2.12.06

(1) Comments

Telefoon upgrade

Annet Smith

,Ik mocht van mezelf, na bijna 2 jaar mijn S100 te hebben gebruikt, weer een nieuwe telefoon aanschaffen. Ik heb gekozen voor de MDA Compact III van T-Mobile (ook wel HTC Artemis) omdat hij in alles net even beter was. Zo heeft het toestel een 2MP camera, meer intern geheugen, wifi, GPS (!), een 1 GB micro SD kaartje, Windows Mobile 5 als besturingssysteem, een FM radio en aardig wat extra software.
De doos is al een vernuftig ding op zich. Hij bestaat uit 2 delen met in de deksel verborgen 2 handleidingen en 2 cd-roms met software. In het grotere deel zit de telefoon zelf, een stroomsnoer, een koptelefoon, een usb-kabel, een micro-sd kaartje met adapter voor een normale sd-poort, een hoesje, een schermbeschermer (zo'n plakplaatje tegen het krassen dat ik er nooit zonder bubbles op weet te plakken) en een wifi kaartje voor 1 uur gratis gebruik van T-Mobile Hotspots.
Het eerste wat ik heb gedaan is het apparaat unlocken, want mijn abonnement gaat pas over 3 maanden in (= opzegtermijn van mijn oude abonnement van KPN) en tot die tijd wil ik er natuurlijk wel mee kunnen bellen. Ik heb dit gedaan bij Imei-check in Engeland waar ze als een van de weinigen dit type telefoon hebben staan. Je maakt eenvoudig 20 pond over via paypal en je download een stukje software en een key voor jouw imei nummer. Even doorwerken en je telefoon is simlockvrij. Ik heb nu mijn kpn simkaart erin en alles werkt prima.
Dat geldt trouwens ook voor de GPRS, Wifi en radio. De GPS heb ik helaas nog niet kunnen testen, omdat er daarvoor geen software bijgeleverd is. Ik ga eens op zoek naar een goedkope Tom Tom oplossing.
Bookmark and Share
1 Response to "Telefoon upgrade"
Anoniem said :
dinsdag, 02 oktober, 2007
Hallo,

Ik heb m'n iPhone van vrienden op vakantie in US gekregen, heb hem gedeblokeerd en bel er nu dagelijks mee. Super toestel!

Groeten

Een reactie posten