Information overload

Annet Smith

,


Ik heb de kerstvakantie gebruikt om eens helemaal los te komen van al die bakken met informatie die er elke dag weer over me worden uitgestort. Als je niet uitkijkt ben je de hele dag bezig met het verwerken van informatie uit boeken, kranten, tv, internet, blogs, rss-feeds en YouTube filmpjes. Dus weinig nieuws gevolgd, weinig gelezen (behalve een stuk van The World is Flat van Thomas Friedman, wat al behoorlijk wat "food for thought" opleverde) en Oud en Nieuw in Gent gevierd. Ook mijn computer heeft een rustige twee weekjes gehad, alleen af en toe een film gedownload en wat mailtjes verstuurd.
Geen blog bijgehouden ook, en ik voelde me er niet eens schuldig over, want dan ben je verkeerd bezig denk ik. En toen ik vandaag weer aan het werk ging had ik weer nieuwe energie opgedaan om de nieuwe bakken informatie door te spitten, dus de komende tijd valt er weer wat te lezen hier.
Bookmark and Share
0 Responses to "Information overload"

Een reactie posten