Mobuzz en Digital Life TV

Annet Smith

,


Via een rss-plugin voor media Center kwam ik twee leuke online vlogs (video blogs) tegen waar ik even wat afleveringen van heb doorgenomen.

Allereerst is er Mobuzz TV, met iedere week enkele korte afleveringen die de laatste nieuwtjes rondom internet en techniek behandelen. Vaak zit er aan het eind ook nog een leuk stukje film dat van YouTube geplukt is. De presentatrice (Corinne) praat wel ontzettend snel, dus soms moet je even een stapje terug, maar de items worden met veel enthousiasme en grappig commentaar gebracht. Ook leuk is dat je de filmpjes in allerlei formaten kan bekijken, ook voor op je mobiel of een psp zodat je het ook onderweg ergens kan kijken. Niet veel langer dan een minuut of 5, dus daar is altijd wel een moment voor te vinden.

De andere vlog die ik heb bekeken is Digital Life TV ("for tech fans by tech fans"), een langere uitzending (rond een half uur) met twee wisselende presentatoren die toch wel vrij geeky zijn, maar desalniettemin veel interessant nieuws brengen en de nieuwste hard- en software becommentarieren. Af en toe gaat het mij wat te diep op de zaak in, maar als je gek bent op gadgets kom je die hier zeker regelmatig tegen.

Het leuke vind ik zelf dat ik de uitzendingen nu thuis gewoon via de media center pc kan bekijken als ik even tijd heb en door de rss feed hou ik precies bij wanneer er weer nieuwe afleveringen zijn.
Bookmark and Share
0 Responses to "Mobuzz en Digital Life TV"

Een reactie posten