21.6.07

(0) Comments

Kennisnetnieuws van Novum

Annet Smith

,


Na wat hulp van Willem Karssenberg (bedankt!) heb ik, net als hij, in mijn weblog een kleine Flashplayer opgenomen die dagelijks het laatste onderwijsnieuws van Kennisnet afspeelt. Als ambassadeur wil ik dat toch een beetje promoten. Het was eigenlijk vrij eenvoudig, tenminste, als je kant en klaar de code krijgt gemaild en die in je template plakt. Het enige dat even moest gebeuren was een flashplayer downloaden (de dewplayer.swf die ik vond op een franstalige site) en die op mijn eigen site zetten, zodat deze wordt aangeroepen als iemand het nieuws wil afspelen. Ik heb hem in het rechtermenu bij de linkjes gezet, als list-item. Elke werkdag is er vanaf 16.00 uur een nieuw bulletin van Novum.
Bookmark and Share
0 Responses to "Kennisnetnieuws van Novum"

Een reactie posten