18.6.07

(4) Comments

Presentatie Social Software in de les

Annet Smith

Ik heb een presentatie over het gebruik van Social Software in de les gemaakt voor tijdens een studiedag a.s. vrijdag op het ROC v Amsterdam en wilde eens kijken naar de mogelijkheden van SlideShare, dus ik heb hem meteen maar even online gezet. Nu kun je hem binnen dit bericht terugzien, als alles goed werkt tenminste...UPDATE: de presentatie wordt nog steeds aangepast, dus de nieuwste versie staat hier steeds gelinkt.
Bookmark and Share
4 Responses to "Presentatie Social Software in de les"
Kaj Rietberg said :
maandag, 18 juni, 2007
Ik kan de slideshare zien. Ziet er mooi uit. Lijkt me een leuke presentatie om te horen, maar zeker om te doen.
Succes met de presentatie!
Pierre said :
maandag, 18 juni, 2007
Leuke presentatie Annet (nee, dat zeg ik niet omdat ik zo vaak als bron genoemd wordt!).
Plaatsen van Slideshare is goed gegaan, conversie ook, alleen op slide 23 stond er blijkbaar iets nét even anders dan Slideshare kon converteren, maar dat lijkt me geen enkel probleem. Is veel handiger zo dan een PowerPoint moeten downloaden om hem effe door te kunnen bladeren. :-)
Annet said :
maandag, 18 juni, 2007
Het werkt inderdaad prima (op die ene dia na), alleen jammer dat mijn vele notitities erbij niet meegeconverteerd zijn. Dan is het verhaal toch niet helemaal compleet. De presentatie is trouwens in de nieuwe huisstijl van de school, primeurtje. Verder viel het op dat toen ik het bericht net had gepost er niks te zien was, dus ik dacht dat het mislukt was, maar bij opnieuw laden van de pagina stond alles er ineens wel. Even geduld hebben dus.
Voor Wordpress hebben ze nog een apart veld om het SlideShare object in een blog in te voegen, werkt toch anders dan hier in Blogger. Op de nieuwe weblog van de MBO ambassadeurs van Kennisnet werkt het ook, met de presentatie van Karin Winters waar we vorige week erg om gelachen hebben.
Paul said :
maandag, 02 juli, 2007
Ja, mooie presentatie. Ook omdat je werk hebt gemaakt van de vormgeving zonder er zo'n bekende Powerpoint-kermis van te maken.

Een reactie posten