14.11.07

(2) Comments

Mijn weblog nu ook via ROCNieuws

Annet Smith


Toen Willem Karssenberg aangaf dat zijn weblog voortaan ook te zien is via ROC Nieuws, kon ik het niet laten om ook mijn weblog aan te melden en ik kreeg al meteen een positieve reactie terug. Dus vanaf vandaag kun je alle berichten die hier staan ook in de rechterbalk van de site http://www.rocnieuws.nl/ lezen, naast die van Willem, Wilfred Rubens en hun eigen Remindo weblog. Over die laatste zal ik nog meer berichten als ik de tijd heb gehad om ernaar te kijken.

Mocht je niet weten wat ROC Nieuws is, hier een korte uitleg uit de mail die ik van ze kreeg:
"ROCnieuws.nl is (...) een niet commercieel initiatief van Stichting Owen en Paragin E-Learning. Via innovatieve technieken verzamelen wij het laatste nieuws van alle ROC's, AOC's en (relevante) overkoepelende organisaties in Nederland en bieden dit vervolgens aan op de website. Het voornaamste doel van ROCnieuws.nl is om een kennis- en inspiratiebron voor docenten in het middelbaar beroepsonderwijs te zijn. Met andere woorden: de bezoeker leert van de ervaringen van andere opleidingen, maar kan anderzijds ook ideeen opdoen en toepassen in zijn of haar dagelijkse praktijk."

Ik had hier bij de marketing afdeling al eens een balletje opgegooid over het ontbreken van een RSS feed op onze site, maar daar is tot op heden nog niks mee gedaan. Gelukkig heeft men bij ROC Nieuws hier iets op gevonden en kan je je eenvoudig abonneren op een RSS feed van je eigen of van andere ROC's en AOC's. Zo blijf je altijd op de hoogte van wat er in het beroepsonderwijs gebeurt.
Bookmark and Share
2 Responses to "Mijn weblog nu ook via ROCNieuws"
Anoniem said :
woensdag, 14 november, 2007
Beste Annet,

Leuk dat je na onze mailconversatie ook op je weblog nog even aandacht besteedt aan ROCnieuws.nl.

Weblogs als de jouwe vormen andersom zeer waardevolle toevoegingen voor 'ons' ROCnieuws.nl!

Met vriendelijke groet,
Dennis Hendriksen

Paragin E-Learning / ROCnieuws.nl
woensdag, 14 november, 2007
Heb ook druk gemaild om je erbij te krijgen. Zou bijna zelf gaan bloggen

Een reactie posten