13.12.07

(0) Comments

Web 2.0 lijstjes

Annet Smith


Af en toe surf je wat en dan kom je ineens wat tegen dat erg handig lijkt, zoals vandaag een lijst met een heleboel Web 2.0 toepassingen, geordend in categorieen. Hij is helaas wel al uit maart vorig jaar, maar er zitten toch een hele hoop sites in die nog steeds goed zijn. Een verwijzing in dat bericht bracht me weer op de site All Things Web 2.0, die ik ook nog niet kende, maar ook deze lijkt niet recenter te zijn dan oktober vorig jaar. En dan was er ook nog een blogpost uit mei vorig jaar waarin alle lijstjes weer in een lijstje stonden! Maar als ik die aanklikte leken die ook al weer verouderd. Mocht er daarom iemand nog een meer recente lijst met Web 2.0 toepassingen kennen, dan hou ik me aanbevolen! En wanneer ik al die links nou moet gaan bekijken weet ik nog niet. Het is te veel!!
Bookmark and Share
0 Responses to "Web 2.0 lijstjes"

Een reactie posten