23.1.08

(4) Comments

Eee PC in het wild


Ik heb net een Eee pc van Asus in het echt gezien bij de stand van Skool. Prachtige kleine laptop, op Linux gebaseerd en voorzien van een software "schil" die het voor cursisten makkelijk maakt om de programma's te vinden die ze nodig hebben. Foto en links volgen!
Bookmark and Share
4 Responses to "Eee PC in het wild"
woensdag, 23 januari, 2008
Wil je meer weten over de EEE PC kijk dan ook op:
http://beta.ivancover.com/wiki/index.php/Eee_PC_Internal_Upgrades
via een leuk plaatje op:
http://blog.makezine.com/archive/2008/01/giant_collection_of_eee_p.html?CMP=OTC-0D6B48984890
Moniek said :
woensdag, 23 januari, 2008
Hé Annet,
Ik ga morgen naar de IPON. Zag op de verschillende blogs en op de mail dat jij, Karin Winters en Jan Floris vandaag zijn geweest. En dat Willem niet mag/mocht. Natuurlijk ben ik me nu ook aan het voorbereiden, met jullie blogs en het programmaboekje bij de hand, maar heb je nog een aanbeveling? Volgens Jan was er weinig BVE-spul en veel aandacht voor VO en PO.
Groet,
Moniek
Annet said :
woensdag, 23 januari, 2008
Het is inderdaad zo dat het aanbod voor de BVE wat tegenvalt, maar, zoals bijvoorbeeld uit de XL DigiKids workshop bleek, daar zitten soms ook hele leuke dingen tussen! Ook ronddolen over de beursvloer met alle digiborden is wel aardig, af en toe even een praatje maken. Ik pik in ieder geval elke keer bij dergelijk gelegenheden wel weer iets op wat ik interessant vind. Tot morgen!
Annet said :
woensdag, 23 januari, 2008
Over de Eee PC trouwens nog dit: de man in de stand vertelde dat hij waarschijnlijk in april in Nederland op de markt komnt en dan 299 euro gaat kosten. Wie stuurt mij een testexemplaar?! :-)

Een reactie posten