23.1.08

(2) Comments

IPON here we come!

Annet Smith

,


Met een kopje cappuccino en de gids op schoot bereid ik me even goed voor op de eerste editie van IPON 2008. IPON staat voor ICT Platform Onderwijs Nederland (en heeft met judo niks te maken, of schrijf je dat met 2 p's?).
Dit initiatief van oa SLB Diensten, VIVES en Kennisnet belooft veel interessants. In het voorwoord van de gids wordt zelfs een vergelijking gemaakt met de Londense BETT.
Veel workshops over leuke gadgets zoals digitale schoolborden en de Edupaper, gaming, virtuele werelden, allerlei portaal oplossingen en elo's. We hebben er zin in!
Irritant: fotootje hierbij plaatsen lukt niet, komt vanavond pas.
Bookmark and Share
2 Responses to "IPON here we come!"
woensdag, 23 januari, 2008
Ben jaloers omdat jullie er wel zijn en ik helaas niet.
Weet trouwens niet of je een electronisch bord wel een gadget mag noemen?
Of zitten ze nu al onder de (voor gadgets) magische grens van € 300 ?
Annet said :
woensdag, 23 januari, 2008
Ik gebruik het woord gadgets in de breedste zin des woords. Voor mij is een gadget iets dat niet allom verkrijgbaar is, iets bijzonders is qua design of functionaliteit en meestal nuttig (maar dat hoeft niet). Ik vind de nieuwe laptop van Apple ook een gadget, om de vernieuwing die het heeft en het design. Maar hij kost wel meer dan jouw €300,-. Waar komt deze magische grens trouwens vandaan?
In mijn definitie kan je dan natuurlijk nog steeds twisten of een digitaal schoolbord er nog wel onder valt, want die is tegenwoordig gemeengoed geworden. Op de IPON struikelde je er tenminste over!

Een reactie posten