23.1.08

(1) Comments

Nintendo DS browser

Annet Smith


Ik kreeg vandaag na de IPON nog een leuk pakje in de bus. Ik had namelijk voor mijn Nintendo DS Lite de Nintendo DS Browser gekocht. En nu kan ik dus ook via Wifi op ons thuisnetwerk op de bank zitten surfen op mijn favoriete gadget! De browser die op Opera gebaseerd is, komt met een normale cartridge en een memory expansion, die in het andere gat gaat, waar normaal de Gameboy Advance cartridges ingaan.
De browser heeft alle functionaliteiten die je nodig hebt. Je kan een URL intikken, links aanklikken, scrollen, favorieten toevoegen, de geschiedenis bekijken en zoeken op het web en op een pagina. Doordat je twee schermen boven elkaar hebt, krijg je nog een aardig stuk van een site in beeld. Je kan in een andere weergave ook de hele site zien en dan met een kader naar een stukje hiervan inzoomen op het andere scherm, maar voor mij voldoet de normale stand prima.
Eerste indruk is dat het wel werkt, maar helaas wel traag is. Ook kan je er geen YouTube filmpjes op kijken, omdat Flash niet wordt ondersteund. Toch wel een beperking. Maar als je gewoon de laatste nieuwtjes op andermans weblogs wilt bijhouden, voldoet hij prima en ik ben er zeker blij mee. In de gelinkte review las ik trouwens nog dat elke officiele T-Mobile hotspot gratis toegang zou geven voor de DS tot het internet, dus dat ga ik natuurlijk heel snel ook eens testen. Kan het me bijna niet voorstellen, maar wie weet...

Zie op het plaatje (als je heeeeel goed kijkt) nog deze weblog in het scherm. Was een beetje lastig om op de foto te zetten.
Bookmark and Share
1 Response to "Nintendo DS browser"
Anoniem said :
dinsdag, 26 februari, 2008
De browser is inderdaad niet echt snel maar wel lekker handing. Ik heb nog een top site gevonden met DS aanbiedingen.

Een reactie posten