17.1.08

(0) Comments

Off topic: boeken te koop

Annet Smith

,


Ik maak even schaamteloos gebruik van mijn blog om een advertentie die ik gisteren bij Marktplaats heb gezet onder de aandacht te brengen. Ik verkoop namelijk mijn complete voorraad Engelstalige thrillers en detectives (en dat zijn er een hele hoop...). Ik heb intussen al zoveel van de boeken digitaal dat ik wel wat kastruimte wil vrijmaken.
Dus, lees je net als ik graag boeken in het Engels van John Grisham, Patricia Cornwell, Sue Grafton, Ian Rankin, Minette Walters, Nicci French, Val McDermid en David Baldacci, of ken je iemand die dat graag doet, neem dan even contact op via gadgetsenonderwijs@gmail.com. Ik heb ook nog wat losse boeken van andere schrijvers als Stephen King, Mary Higgins Clark en Elizabeth George. Geef even aan welk boek je zoekt, dan kijk ik of ik het heb. Het kost me teveel tijd om al mijn boeken ergens op een pagina te zetten (ik denk dat het al gauw tegen de 700 loopt), dus even opvragen is makkelijker. Ik heb zowel hardbacks als paperbacks en de prijs kunnen we onderling afspreken.
Het plaatje komt trouwens van Imagechef, een ontdekking!
Bookmark and Share
0 Responses to "Off topic: boeken te koop"

Een reactie posten