Dubbel feest!

Annet Smith

, ,


Vandaag ben ik jarig en hoewel ik me niet al te jofel voel (al een paar dagen een zware verkoudheid onder de leden ) begon mijn dag op 2 manieren erg goed. Allereerst met het cadeautje van mijn vriend: een Wake-up Light van Philips. Kan ik lekker ontspannen van wakker worden met een gesimuleerde zonsopgang en vogelgeluiden. Ik ben trouwens niet de enige die er eentje heeft. Ben benieuwd hoe hij zal bevallen.

Het andere cadeautje is toch wel dat mijn blog op de Longlist van de Dutch Bloggies staat! Dat ik dit nog mag meemaken, ik ben er even stil van.... Dat mijn blog prijkt tussen (in mijn ogen) veel waardiger blogs als die van Pierre Gorissen, Willem Karssenberg en Margreet vd Berg vind ik al een eer op zich! En dat Karin Winters met haar blog van nog geen half jaar oud hier al tussenstaat is ook een enorm knappe prestatie.

Straks nog even aan de koffie met gebak en mijn dag kan niet meer stuk!
Bookmark and Share
10 Responses to "Dubbel feest!"
woensdag, 20 februari, 2008
Hoi Annet,

Vna harte gefeliciteerd met je verjaardag.
Een fijne dag ondanks alle verkoudheden.
wrubens said :
woensdag, 20 februari, 2008
Gefeliciteerd!
woensdag, 20 februari, 2008
Annet proficiat!
woensdag, 20 februari, 2008
Van harte gefeliciteerd!

André Manssen
Weblog 'Computers in de Klas'
woensdag, 20 februari, 2008
Ha Annet,
Van harte gefeliciteerd!
En wat een lieve vriend, dat hij je zo'n mooie gadget geeft:-)
Dan ben je dus gelijk jarig met Mosredna, die vandaag 50 werd!!!
Moniek said :
woensdag, 20 februari, 2008
Hé Annet,

Wat een verrassing dat wij op dezelfde dag jarig zijn!!!
Gefeliciteerd!!!
En wat een schitterende cadeautjes ook die je kreeg.
karin said :
donderdag, 21 februari, 2008
Oeps wel Moniek volgepompt met kaarten en jou vergeten. Alsnog van Harte enne de Wak-up Light werkt bij mij prima, moet alleen wel met de radio aan wakker worden, vogeltjes en zee is te rustgevend, val ik zo weer in slaap.
Annet said :
donderdag, 21 februari, 2008
Allemaal heel erg bedankt voor de lieve woorden. @ Moniek: ook nog gefeliciteerd! Is inderdaad wel heel erg toevallig.
Vanochtend heb ik de wake-up light ingewijd, maar nauwelijks geslapen, omdat ik bang was dat ik er niet wakker van zou worden :-(. Moet nog even wennen.
Moniek said :
donderdag, 21 februari, 2008
Het is niet te geloven. Zie ik op Hyves dat Pierre Gorissen mij heeft toegevoegd ennnnnn tis echt niet te geloven:
ook hij is op 20 februari jarig.
Er staat vast iets ICT-derigs in de horoscoop van die geboortedag en ook onderwijzerig.
Conchita said :
maandag, 25 februari, 2008
Een beetje laat (want griep), maar alsnog van harte, Annet!

Een reactie posten