13.2.08

(4) Comments

Graag linken

Annet Smith

,

Vandaag kreeg ik een verzoek om op mijn blog een link naar een gadgets webshop te plaatsen. Eigenlijk klonk het meer als een opdracht:
"Graag een linkvermelding van onze pasgereleasde e-shop.
We linken graag terug.
Alvast bedankt."
Dat was alles wat er in het mailtje stond. Tja, als je het zo stelt dan doe ik het natuurlijk niet. En ik ben trouwens helemaal niet van plan om webshops aan nieuwe klanten te helpen. Die moeten ze via andere kanalen maar proberen te vinden. Goeie omgangsvormen in de mail zouden al helpen... (of ben ik nu te licht geraakt?).
Bookmark and Share
4 Responses to "Graag linken"
elke said :
woensdag, 13 februari, 2008
Je bent niet te licht geraakt, hoor.
Ik las laatst over 'linking love'.
Iemand klaagde dat andere bloggers te weinig naar 'm linkten.
'Linking love' moet van twee kanten komen.
En dan klinkt 'graag een link' teveel naar 'geef es kusje, snoetje'.
Ewwwwww!
woensdag, 13 februari, 2008
Ik link als ik er Geld voor krijg :-) Of als het me Heeeeeel lief gevraagd wordt
donderdag, 14 februari, 2008
Ik sluit me er helemaal bij aan: terecht dat je de link niet opneemt als het op deze manier 'gevraagd' wordt. Tenzij je er inderdaad een flinke som geld voor krijgt, maar dan moet het ook echt een flĂ­nke som zijn ;-)
donderdag, 14 februari, 2008
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

Een reactie posten